Contactpunt Oekraïne voor professionals

ARQ IVP stelt haar jarenlange ervaring in het ondersteunen van mensen en organisaties die te maken krijgen met ingrijpende gebeurtenissen, rampen en crises graag ter beschikking in deze crisis. Contactpunt Oekraïne: 088 330 55 00 (werkdagen tussen 9-17 uur).

Hiervoor richtte ARQ IVP een Contactpunt Oekraïne op met als doel professionals en hun leidinggevenden zo goed mogelijk te ondersteunen bij de psychosociale aspecten van het werken met mensen die zijn gevlucht uit Oekraïne. Het telefoonnummer wordt bemenst door gespecialiseerde psychologen die allen kennis en ervaring hebben in de ondersteuning van professionals in beroepen waarin zij geconfronteerd kunnen worden met ingrijpende gebeurtenissen.

Het Contactpunt is op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur op telefoonnummer 088 330 55 00 (gebruikelijke belkosten).

Bent u professional en/of leidinggevende en heeft u vragen of zorgen met betrekking tot de oorlog in Oekraïne en daaruit voortkomende vluchtelingenstroom? Bel dan met de specialisten van ARQ IVP.

Publicatiedatum

Publicatiedatum