Jaaroverzichten

Ondertitel

Feiten, cijfers & thema's

Bekijk het jaar rond gebeurtenissen en uitdagingen waarmee ARQ Nationaal Psychotrauma Centrum te maken kreeg, in een transparant jaaroverzicht met feiten en cijfers. Wat heeft ARQ gedaan, waar zijn we trots op? Welke thema's intern speelden en meer over ons sociaal beleid, leest u in ons sociaal jaarverslag. 

Jaaroverzicht ARQ

2023

In het ARQ-jaaroverzicht 2023 nemen we u mee langs de feestelijkheden van ons gouden jubileumjaar. Ook leest u meer over het belang van psychosociale ondersteuning binnen een professionele organisatie, maar ook over het werk van ARQ in landen in oorlog en conflict zoals Oekraïne, Syrië of de Democratische Republiek Congo.

2022

Gewoonlijk kijken we in het jaaroverzicht terug op het jaar ervoor, maar dit keer is dat anders. We vieren dit jaar het gouden lustrum van ARQ en kozen daarom voor een Jubileum-jaaroverzicht met als motto ‘Verbondenheid. Toen nu & in de toekomst’. In dit jaaroverzicht 2022 vertellen patiënten, klanten, behandelaren en wetenschappers hoe veelzijdig ARQ de afgelopen 50 jaar is geworden.

2021 

In 2021 stonden we ondanks de beperkingen van de coronamaatregelen klaar om ondersteuning aan cliënten en zorgprofessionals te bieden (ook online waar live niet mogelijk was). U leest er meer over in dit jaaroverzicht 2021, net als over onder meer de impact van de oorlog in Oekraïne op de psyche van de getroffenen.

2020 

2020 was voor iedereen een bijzonder jaar. Een jaar van herdenken en crises, maar ook van hoop. In dit jaaroverzicht 2020 vertellen we wat ARQ hierin heeft betekend. Zo komen thema’s als 75 jaar vrijheid, het Dutchbat III onderzoek en de coronacrisis aan bod. 


Alle cijfers vindt u overzichtelijk in de jaarberichten van ARQ en zijn dochterorganisaties en partners.


Sociaal jaarverslag ARQ

In ons sociaal jaarverslag, te vinden op deze pagina onder Downloads, leest u alles over het sociaal beleid van ARQ en de belangrijkste ontwikkelingen en thema’s op dit gebied binnen de organisatie. 

 

 

Sociaal jaarverslag 2023

Lees meer over ons sociaal beleid, de thema's en ontwikkelingen in 2023.