Rouwen is ontzettend hard werken

Een boek om de slachtoffers van het vliegtuigongeluk in Tripoli te herdenken en groot verlies te verwerken

Op 12 mei 2010 kwamen 70 Nederlanders om het leven tijdens het vliegtuigongeluk in Tripoli. In dit boek delen nabestaanden en mensen die beroepshalve betrokken waren, wat het verlies van hun dierbaren of het ongeluk met hen doet. Ook nabestaanden bij eerdere vliegtuig- ongelukken komen aan het woord met verhalen die inspiratie en hoop kunnen bieden.

De openhartige verhalen laten zien hoe het ongeluk in Tripoli de levens van deze families in een oogwenk veranderde. Ze kregen plots een enorm verlies te verwerken en er stond hen een heleboel te wachten: de reis naar Tripoli voor het identificatieproces, het afscheid, de begrafenis en de media-aandacht. Ze vertellen hoe ze hun leven hierna weer proberen op te pakken, hoe moeilijk dat soms ook is.

 

Verlies verwerken met ervaringen van lotgenoten 

De ervaringen van deze nabestaanden kunnen steun geven. U kunt er herkenning in vinden of kracht uit putten. Zo kan dit boek bijdragen aan de verwerking van groot verlies, van uw verlies. Ook als uw dierbare op een andere manier is omgekomen, is dit boek behulpzaam. Want ‘rouwen is ontzettend hard werken’, zoals een van de nabestaanden het uitdrukt.

 

Direct naar het boek

Bent u benieuwd naar de ervaringen van de nabestaanden? Of wilt u er kracht uit putten om met uw eigen verlies om te gaan? Download het boek (zie Downloads) en ervaar wat dit boek voor u kan betekenen. 

 

Dit boek is een initiatief van Slachtofferhulp Nederland en ARQ Nationaal Psychotrauma Centrum

Kaft Rouwen is ontzettend hard werken

Publicatiedatum

Publicatiedatum

Publicatietype

Publicatietype
Boek / handboek

Uitgever

Uitgever

Prezco

ISBN

ISBN
978-90-72970-00-8