Consultatie vragen

Ondertitel

Specialistische raadpleging over beter passende behandeling

Soms is het niet meteen duidelijk wat een patiënt met (complexe) traumaklachten nodig heeft. ARQ denkt door middel van consultatie graag mee over hoe u uw patiënt een beter passende behandeling kunt bieden. Of hoe u uw patiënt beter kunt verwijzen naar een plek waar een meer passende behandeling kan worden gegeven.

ARQ Centrum'45 organiseert en verleent consultatie via het online platform 123Consultatie. Onze experts kunnen u onder andere helpen op het gebied van: Diagnostiek, Beroep & Trauma, Oorlog & Trauma, Kind en Jeugd & Trauma, Vluchtelingen en Asielzoekers & Trauma, Intensieve Behandeling & Traumatische Rouw.
 

Intercollegiaal samenwerken via 123Consultatie

Door gebruik te maken van het platform 123Consultatie kunt u direct in contact komen met onze experts. Daarnaast heeft 123Consultatie nog andere voordelen:

 • Gemakkelijk de juiste expert zoeken
 • Eenvoudig de consultatievraag stellen direct aan de expert
 • Snel antwoorden via de chat of gemakkelijk een afspraak maken
 • Consultatievraag aan meerdere experts stellen
 • Beschikbaar via platform en/of app.
 • Beveiligd consultatieplatform
   

Gebruik platform via persoonlijk account

Voor uw digitale consultatie met een van onze experts heeft u een 123Consultatie account nodig. Heeft u nog geen account? Dan kunt u deze via het aanmeldformulier op de website aanvragen of wij kunnen daarin faciliteren. Na het indienen van de aanvraag ontvangt u binnen twee werkdagen een verificatiebericht en kunt u aan de slag. Lees voor het gebruik van het platform de uitgebreide handleiding.

Wilt u direct een vraag stellen, maar heeft u nog geen account of heeft u assistentie van ons nodig bij het aanvragen van uw account? Dan kunt u contact opnemen met Team Aanmeldingen via 088 330 55 11. Wij zorgen dat er een account voor u wordt aangemaakt én stellen uw vraag of maken een afspraak via 123Consultatie met de expert. Zodra u het verificatiebericht van 123Consultatie heeft ontvangen, kunt u inloggen op 123Consultatie. Dan ziet u uw consultatievraag terug en kunt u uw (toekomstige) vragen via 123Consultatie stellen.
 

Ondersteuning via enkele kliks

Is uw accountaanvraag verlopen via Team Aanmeldingen of heeft u deze zelf aangevraagd en bent u werkzaam in een van de ARQ-regio’s (Oegstgeest of Diemen)? Dan landt u na het inloggen direct in het pre-gefilterde netwerk van de TOP-GGZ waar u de experts van ARQ Centrum’45 vindt. U kunt vervolgens filteren op basis van specialisme, regio of doelgroep. Daarnaast kunt u zoeken op trefwoorden en naam. Bent u niet werkzaam in een van de ARQ-regio’s, dan dient u na inlog eerst het netwerk TOP GGZ te selecteren voor het overzicht van de experts van ARQ Centrum’45.
 

Anonieme consultatie

Wanneer u een vraag wilt stellen aan een consultatiegever, kunt u dit doen door op het profiel van een consultatiegever te klikken en daar te kiezen voor de optie ‘open nieuwe consultatievraag’. Iedere consultatie vindt anoniem plaats. Er worden geen patiëntgegevens uitgewisseld. Het platform biedt tevens de mogelijkheid om een vraag aan meerdere consultatiegevers tegelijk te stellen. De expert die uw vraag oppakt, doet dan een vervolgvoorstel via het platform. Hiervoor kunnen verschillende media tegelijk voor worden ingezet:

 • Chatten met elkaar over de consultatievraag
 • Uploaden van bestanden of afbeeldingen
 • Het maken van een afspraak met de consultatiegever om de consultatie samen te bespreken.  


Een consultatie samen met een patiënt/cliënt plannen? Overlegt u dan van tevoren even met de consultatiegever over noodzaak, tijdstip en plaats.

Wanneer de consultatie wordt afgerond, dan geeft de consultatiegever het aantal bestede minuten aan en rond de consultatie af. U vindt de consultatie daarna terug in ‘alle consultaties’. De afgeronde consultaties staan achteraan in de lijst. U kunt uw afgeronde consultaties tot 6 maanden inzien, daarna worden deze gearchiveerd. 123Consultatie regelt de facturatie, daar heeft u geen omkijken naar.

Behoefte aan consultatie?

Heeft u vragen over de behandeling van uw patiënt? Via 123Consultatie komt u in direct contact met een van de ARQ-experts.

Consultatie

Heeft u vragen over de behandeling van uw patiënt? Via 123Consultatie komt u in contact met een expert.

Klachten

Heeft u een klacht over uw consultatie? Meld uw klacht en wij zullen ons uiterste best doen om onze dienstverlening te verbeteren.